This puzzle is called "Lateral Thinking"


This puzzle is called Lateral Thinking.

Scroll down slowly and be honest to yourself.


Think like a wizard . . .
man

Q1. ———

board



Ans. = man overboard
Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

stand
Q2. ————

i

Ans. = I understand

OK . . .
Got the drift ?

Let’s try a few now and seehow you fare ?

Q3. /r/e/a/d/i/n/ g/

Ans. = reading between the lines

Q4. r
road

a
d

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

Q5. cycle
cycle

cycle

Ans. = tricycle

Not easy to figure out ha!

0
Q6. ———

M.D.

Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought! !

knee
Q7. ————

light

Ans. = neon light
( knee – on – light )

U can prove u r smart by getting this one.

ground
Q8. ———— —

feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !

Q9. he’s X himself

Ans. = he’s by himself

Now u messing up big time.

Q10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close! !

Q11. death ….. life

Ans. = life after death

Okay last chance ………… ……

Q12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is real fundoo – – –

Q13.ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..

Ans. = long time no ‘C’

Advertisements

One comment on “This puzzle is called "Lateral Thinking"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s