Lateral thinking Puzzles


ကၽြန္မ သေဘာက်ႏွစ္သက္တဲ့ Lateral Thinking Puzzle ေလးေတြက တခါတေလ ေျဖၾကည့္ရင္ ဦးေႏွာက္စားပါတယ္။ ကၽြန္မကိုယ္တိုင္ မေျဖႏိုင္တဲ့ေမးခြန္းေတြ အေတာ္မ်ားပါတယ္။ မေျဖႏိုင္တဲ့အခါ အေျဖကိုလွန္ၾကည့္ၿပီး    ” ေအာ္…ဒါကို ေျပာတာကိုး..” ဆိုၿပီး စိတ္၀င္တစားနဲ ့ဆက္ၾကည့္ၿပီး ဒီPuzzle ေလးေတြ သေဘာက်မိခဲ့ပါတယ္။


1.

Give Get

Give Get

Give Get

Give Get

1. Answer:-Forgive and Forget

2.

ABCDEFGHIJKL

MNOPQR

STVWXYZ

2. Answers:-Missing you


3.

LU CKY

3. Answers:- Lucky Break


4.

Blo Couse

4. Answer:-  see through blouse

U

5.

UP 8

5. Answer:-  up before eight

6.

KNEE

LIGHT

6. Answer:-  neon light


7.

JUST  

Y

O

U

ME


 

7. Answer:-  just between you and me


8.

12345……353637

383940…Life

8. Answer:- life began at 40


9. LEFT PRICE

9. Answer :- The Price is Right



10.

ME/REPEAT

Answer :- Repeat after me


11.

S

M

O

K

E

11. Answer :- Up in smoke


12.

Listing

Listing

Listing

Listing

12. Answer : –  Multiple listings


ဒီ Puzzle ေလးေတြကို Internet ကေန စုစည္းထားတာပါ။

 

Advertisements

This puzzle is called "Lateral Thinking"


This puzzle is called Lateral Thinking.

Scroll down slowly and be honest to yourself.


Think like a wizard . . .
man

Q1. ———

board



Ans. = man overboard
Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.

stand
Q2. ————

i

Ans. = I understand

OK . . .
Got the drift ?

Let’s try a few now and seehow you fare ?

Q3. /r/e/a/d/i/n/ g/

Ans. = reading between the lines

Q4. r
road

a
d

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ?Redeem yourself.

Q5. cycle
cycle

cycle

Ans. = tricycle

Not easy to figure out ha!

0
Q6. ———

M.D.

Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C’mon give it a little thought! !

knee
Q7. ————

light

Ans. = neon light
( knee – on – light )

U can prove u r smart by getting this one.

ground
Q8. ———— —

feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !

Q9. he’s X himself

Ans. = he’s by himself

Now u messing up big time.

Q10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close! !

Q11. death ….. life

Ans. = life after death

Okay last chance ………… ……

Q12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is real fundoo – – –

Q13.ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..

Ans. = long time no ‘C’